Stichting Ceramo probeert voor alle leeftijdsgroepen gepaste activiteiten te organiseren. Deze lopen uiteen van spellen en knutselen voor de kleintjes tot grotere activiteiten en uitstapjes voor de tieners.

Maandaggroep

Knutselactiviteiten en spellen voor kinderen van 5 t/m 7 jaar. Op deze avond zijn de activiteiten speciaal gericht op deze leeftijdscategorie. Ze doen binnen en buiten spellen, knutselspellen en nog veel meer.

Woensdaggroep

De woensdag avond groep bestaat uit jongens en meisjes van de leeftijden 8 t/m 10 jaar.

Op deze avond zijn de activiteiten zeer gericht op deze leeftijdscategorie, zo doen we onder andere: handwerk, speurtochten, binnen en buiten spellen en nog tal van andere activiteiten.

Door deze activiteiten in groepsverband uit te voeren ontwikkelen de kinderen zich op sociaal en creatief gebied. Daarnaast hebben we een informele maar correcte sfeer, waardoor het elke avond gezellig is.

Laat uw kinderen gezellig een avondje meedraaien, ze zullen het leuk en gezellig vinden. Gelieve van te voren even een mail sturen naar info@ceramo.nl, zodat we rekening kunnen houden met de activiteit die we die avond gaan doen.

Donderdaggroep

De donderdagavond groep bestaat uit jongens en meisjes van de leeftijden 11-13 jaar.

Op de donderdagavond proberen we de kinderen een leuke uitdaging voor te leggen in de activiteiten die georganiseerd worden. Maar natuurlijk ook op deze avond staat plezier maken voorop. De donderdaggroep bestaat uit een gezellige groep met super begeleiders.

Tienergroep

De Tienergroep bestaat uit jongens en meisjes vanaf 14 jaar.

Deze groep heeft elke maand een wat grotere activiteit of uitstapje.
In deze leeftijdscategorie proberen we vanuit Ceramo zo veel mogelijk het avontuurlijke aspect aan te spreken.

Zo gaan we met de tieners:

  • Lasergamen
  • Grotbiken
  • Zwemmen
  • Wandklimmen
  • Paintballen
  • Etc.

Het is een gezellige groep waarbij we de tieners graag op een leuke manier hun tijd willen laten besteden.

Mocht je interesse hebben om een keer mee te gaan, stuur dan een mail naar info@ceramo.nl en dan zullen we je de eerst volgende activiteitsdatum en -tijdstip doorsturen.

Carnaval

Met carnaval organiseren wij een feestelijke avond waar al onze leden van de maandag-, woensdag- en donderdaggroep in hun mooiste carnavalspakje kunnen komen feesten. Ook zijn vriendjes en vriendinnetjes uitgenodigd om deze gezellige avond met ons door te brengen.

Sinterklaas

Bij onze jongste kinderen van de maandaggroep zal de goedheiligman een bezoekje brengen, en wellicht een cadeautje voor ze meebrengen. Als ze lief zijn geweest natuurlijk.

Op de woensdag- en donderdaggroep zal de sinterklaasviering bestaan uit een surprise avond, waarbij de kinderen zelf een surprise kunnen maken voor hun groepsgenootjes. Lachen en gezelligheid gegarandeerd!

Kerstmis

Om het kalenderjaar gezellig met zijn allen af te sluiten organiseren wij een Kerstviering waar al onze leden van de maandag-, woensdag- en donderdaggroep en hun familie welkom zijn. De exacte invulling van dit festijn is elk jaar anders, maar altijd gezellig, grappig en leuk.

Jeugdkamp

Eenmaal per jaar organiseert Stichting Ceramo een leuk kamp voor alle kinderen van de maandag, woensdag- en donderdaggroep. We gaan dan enkele dagen naar een leuke accommodatie waar veel verschillende activiteiten binnen en buiten georganiseerd worden. Behalve dat kamp natuurlijk erg leuk is, ervaren wij dat het ook zorgt voor een veel sterkere band tussen de kinderen onderling maar ook tussen de leiders en de kinderen. Voor velen is het kamp het hoogtepunt van elk seizoen.

leeftijden

Maandaggroep
Leeftijd 5 t/m 7 jaar
Tijd 18.00 – 19.30

Woensdaggroep
Leeftijd: 8 t/m 10 jaar
Tijd: 18.30 – 20.00

Donderdaggroep
Leeftijd: 11 t/m 13 jaar
Tijd: 19.00 – 20.30

Tienergroep
1x per maand een grotere activiteit of uitstapje.