Hoi allemaal,
Mijn naam is René Heuts en ik ben de voorzitter van stichting Ceramo. Sinds 2016 heb ik een woning in Elsloo. Zelf ben ik al jaren werkzaam als procesbegeleider bij de pakkettenafdeling van PostNL. De ervaring die ik hier heb opgedaan komt heel goed van pas bij Ceramo, omdat deze functie overeenkomsten heeft met een managementfunctie
Ik wil natuurlijk, net als alle andere begeleiders, dat Ceramo een feest wordt voor alle kinderen en dat we uitgroeien tot een prachtstichting waar kinderen leuk en gezellig met elkaar kunnen spelen.

René Heuts

Hallo,

Ik ben Ton Janssen en ben bestuurslid van Stichting Ceramo. Mijn dochter is van begin af aan lid en zit op de donderdaggroep. Als ouder ben je natuurlijk al erg betrokken bij je kinderen en alle verenigingen waar ze lid van zijn, maar Ceramo neemt een bijzondere plek in.

Ik vind het belangrijk voor hun ontwikkeling dat kinderen vanaf hun jonge jeugd de kans krijgen om creatief bezig te zijn en veel sociaal contact hebben met andere kinderen. Het geeft hun een extra stukje bagage mee waar ze als volwassene zeker hun voordeel mee kunnen doen. Het geeft mij veel voldoening om hieraan mee te kunnen werken.

Ton JanssenSecretaris

Hallo, Ik ben Cor Moerkens.

Als oudste lid van de stichting breng ik ervaring en kennis in de groep. Maar ik heb ook nog voldoende energie om met de kinderen te ravotten.

Ik ben al tientallen jaren actief in het jeugdwerk en zet me nog steeds elke dag in voor de jeugd en jongeren in Elsloo en nog steeds met even veel plezier en passie.

Cor MoerkensPenningmeester | Groepsverantwoordelijke vrijdagavond | Begeleiding woensdagavond | Begeleiding maandagavond

Hoi, mijn naam is Quinten Peerboom.

Ik ben 19 jaar en woon in Elsloo. Ik begin in 2017 aan mijn opleiding leerkracht geschiedenis aan het Fontys.

Ik ben groepsverantwoordelijke van de maandaggroep. Mijn creativiteit valt mee maar ik hou er wel van om met de kinderen de leukste spellen te doen.

Quinten PeerboomGroepsverantwoordelijke Maandagavond

Hoi, ik ben Kevin.

Ik ben al sinds het begin van Ceramo bij de stichting betrokken geweest. Ik heb altijd op de donderdagavondgroep gezeten als kind, vandaar dat ik waarschijnlijk goed met de andere kinderen kan opschieten.

Ik vind het erg jammer dat ik te oud ben geworden om er als kind rond te rennen. Gelukkig is bij het Jeugdcentrum de mogelijkheid om door te groeien tot begeleider. Ik wil natuurlijk dat alle groepen te gek worden.

Kevin JacobsGroepsverandwoordelijke woensdagavond

Hallo,

Ik ben Glenn Proctor en voormalig lid van Ceramo, en nu sinds 6 jaar begeleider. Als voormalig lid van Ceramo weet ik hoe leuk ik het vond, en ben daarom van mening dat ook de generatie kinderen na mij verdienen om het mee te maken. Samen met de rest van het team en de kinderen probeer ik natuurlijk de clubavonden zo leuk mogelijk te maken. Een geslaagd kamp is natuurlijk de kroon op een geweldig jaar knutselen, spelletjes en veel meer. Ik vind het zelf heel fijn om dit doen en hoop op heel veel jaren plezier samen met Ceramo.

Glenn ProctorBegeleiding maandagavond

Hallo, mijn naam is Kenny en ik woon in Elsloo.

In het dagelijks leven ben ik bezig met een ambachtsopleiding tot schilder. Als kind heb ik vroeger zelf bij de jeugdbeweging in Elsloo gezeten. Als ervaringsdeskundige kan ik daarom ook uitstekend mijn bijdrage leveren in het begeleiden op de clubavonden.

Het is al bijna een jaar dat ik actief ben als begeleider en hoop er ook de komende tijd weer een “ gezellige bende” van te maken.

Kenny WillemsBegeleiding woensdagavond

Hoi!

Ik ben Katelijn Janssen en ik ben 18 jaar. Ik ben begeleider van de Donderdaggroep. Ik geef de kinderen ontzettend graag een leuke tijd.

Katelijn JanssenBegeleiding Donderdagavond